За сите членови на НСП, специјален попуст до 50% на мобилните линии на А1Активности

За сите членови на НСП, специјален попуст до 50% на мобилните линии на А1

Со цел подобрување на социјално економскиот статус на членовите ве известуваме дека склучивме нов договор со А1 оператор во кој…

Прес конференција во врска со потпишувањето на срамниот колективен договорАктивности

Прес конференција во врска со потпишувањето на срамниот колективен договор

Независниот синдикат на полицијата не дозволува манипулирање на полицајците и понатаму соодветно ќе одговори!

Синдикални спортски игри, Кучково 2021Активности

Синдикални спортски игри, Кучково 2021

ПС за ГН Блаце 6та управа ПС ОН Ѓорче Петров    

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020Активности

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020

Со огромниот притисок кој го направивме преку протестите, пресовите и најважно преку огромниот број на тужби на адвокатскиот тим на…

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!Активности

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!

Членовите со огромна поддршка и храбро како што доликува на единицата со 131 глас ,, ЗА” му ја дадоа поддршката…

Вклучување на претседателот од изборите во СВР ТетовоАктивности

Вклучување на претседателот од изборите во СВР Тетово

https://nsp.com.mk/wp-content/uploads/2021/05/10000000_137349235022743_5570994093496477450_n.mp4

Настани од Мајските синдикални протести на Гранскиот Независен Синдикат на ПОЛИЦИЈАТА 8 Мај 2021Активности

Настани од Мајските синдикални протести на Гранскиот Независен Синдикат на ПОЛИЦИЈАТА 8 Мај 2021

Протести за нов колективен договор на МВР со одредби предложени и барани како предлог на НСП за подобри работни права…