Forgot Password

Цела Македонија

НСП, давател на услуга:

Услуга:

Контакт:

Поволности

Мотел-Ресторан КУЛТА 2019

Ресторан, сместувачки капацитети, базен

Гордана Богатинова
тел.078/613-889
Валандово, на 2км на патот кон Манастир Св.Ѓорѓија

Мотел/Ресторан Култа 2019

- 20% директен попуст за членовите на НСП

БАЛКАН НЕТ МАКЕДОНИЈА

- Туристичка агенција
- Тур оператор

Гордана
078/386-405

Скопје
Ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.36 локал 2
тел. 078/386-405

Струга
Ул.15-ти Корпус бр.2А
тел.078/362-711

Прилеп
Ул. Јоска Јорданоски бр.3
тел. 048/614-222
balkannet_prilep@yahoo.com
http://balkannet.mk/

- За склучени аранжмани за 2019 година на 6 месечни рати заклучно до 01.2020

- За склучени аранжмани за 2020 година на 12 месечни рати

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ЦЕЛАТА ПОНУДА НА СЛЕДНИОТ ЛИНК

БАЛКАН НЕТ ПОНУДА 2019

ЕУРО КОЛЕЏ - Куманово

Приватна високообразовна установа за Бизнис студии

Д-р Љубиша Петрушевски
ул.Деоне Божинов бр.41, Куманово

- ПРОМОТИВЕН ПАКЕТ ЗА СТУДИРАЊЕ ЗА ЧЛЕНОВИТЕ НА ГНСП
- 9 рати

СПОРТ–М ДОО Скопје

Продажба на спортска облека и опрема

Продавници низ цела Македонија

- 10 % на плаќање во готово (попустот не се пресметува во објекти означени како OUTLET)
- 6 рати

Хотел Алмопиа – Лутраки, Р.Грција

Хотелско сместување – Бања
Facebook
Tripadvisor

Ристо (зборува македонски)
Тел. Директен 00306937634974 Viber
0030 6906903007
almopia1@yahoo.gr

Loutra Pozar, Loutraki Контакт лице од НСП-
Дејан 070/871-350
dejans64@gmail.com

- 30% директен попуст за членовите на НСП
Кликни на линкот за детална понуда

ПОНУДА Хотел Алмопиа

Урбан Икс Сторе ДООЕЛ - Скопје

Продажба на спортска облека и опрема

Продавници низ цела Македонија

10 % на плаќање во готово (попустот не се пресметува во објекти означени како OUTLET)
- 6 рати

ТД АНХОЧ ДООЕЛ

Продажба на компјутери и
компјутерска галантерија

Продавници низ цела Македонија

- ДОГОВОРОТ Е ПРИВРЕМЕНО ПРЕКИНАТ

ТЕХНО – МАРКЕТ Македонија

Продажба на бела техника, компјутери и компјутерска галантерија

Елизабета Никлевска
02/5101537 078/361107

-10 месечни рати без камата
Превземете потврда ОВДЕ

Туристико – Полин
Хотел Полин Стар Дојран

Хотел

Милчо Арсовски
071/718-491
Facebook

- 20 % на плаќање во готово за пансионски услуги
- 3 рати без камата

Камелиа Tурс

Туристичка агенција

Бул."Кочо Рацин" бр.19/20 1000 Скопје
info@camelliatravel.com.mk
www.camelliatravel.com.mk

Facebook

- 2-10 % на вкупната вредност на аранжманот за хотелско сместување, доколку е промо цена се одобрува и до 20 %
- Овозможено плаќање до 36 рати

ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ

Туристичка агенција

02 314 9128
ул.11 Октомври бр.9, 1000 Скопје
https://elemturs.mk/
info@elemturs.mk

- 15% директен попуст за членовите на ГНСП

ПЕКО
ДООЕЛ Скопје

Продавници за чевли

Продавници низ цела Македонија

- 5% директен попуст
- 3 рати до 8000 МКД
- 6 рати над 8000 МКД

Друштво за осигурување - УНИКА АД Скопје

Осигурување

Канцеларии низ цела Македонија

- Осигурување на 12 рати со задршка на плата за членовите на НСП

АКВА Бренд Ексклузив ДООЕЛ

Продажба на прочистувачи на вода за домаќинство

Јасмина Ѓосевска
078/375-069
Ул.Палмиро Тољати бр. 14 Скопје

- Плаќање до 24 рати по повластена цена
-
Одржување и сервис по повластена цена