Контакт

 

Независен Синдикат на Полицијата

ул. „Финска“ број 19

1000 Скопје

Телефон : 078/270-134

e-mail : nsp@nsp.com.mk

www.nsp.com.mk

Официјална Facebook фан страна : Независен Синдикат на Полицијата – Македонија

Официјален YouTube канал : www.youtube.com/Независен Синдикат на Полицијата

Директен контакт: