НСП на средба со работната група за спроведување на ВЕТИНГОТ во МВР

Денес раководството на Независниот синдикат на полицијата оствари средба со дел од членовите на работната група за подготовка на “ветингот” во МВР.

На средбата е договорено транспарентно да го извлечеме најдоброто од професионалците во МВР и да понудиме одржлив и фер концепт.