На 21.02.2021 година се одржа првиот конгрес на Независниот Синдикат на Полицијата на кој што конгрес беше реизбран идеологот и досегашниот претседател на НСП за лидер за наредниот мандат од 5 години.

Тоа беше конгрес кој што ја докажа и покажа независноста и професионалноста на Синдикатот со која што беше заверена посетата на голем број официјални лица од земјава и повеќе претставници на Синдикати на полицијата од Балканските земји и скоро сите медиуми.

 

« на 8 »