Претседателот Делчев гостин во дебатата на „Клик Плус“ на тема : „Нагли смени во МВР – Опасности и ризици“

 

Во емисијата  „Клик Плус“ се дебатираше на тема „Нагли смени во МВР – Опасности и ризици“.

На темата дебатираа претседателот на Независниот полициски синдикат Гоце Делчев Тодев, универзитетскиот професор Владимир Пивоваров и универзитетскиот професор Стојан Славески.