Продавници за пелети

МОТИВ ПЛУС Консалтинг ДООЕЛ Скопје

Продажба на пелети за греење

Сашо Домазетовски
070/239-028
ул. Доситеј Обрадовиќ бр.14-2/20 Скопје

Емаил: mpkonsalting@yahoo.com

- Попуст за плаќање во готово за членовите на НСП

- Плаќање на рати со директен договор