Прод. за спортска опрема

МТ-Промет–1 ДООЕЛ Струмица

Продажба на обувки, текстил и спортска опрема

Ул. Дојранска бр.14 Струмица

- 4 рати на сума над 6000 МКД

СПОРТ–М ДОО Скопје

Продажба на спортска облека и опрема

Продавници низ цела Македонија

- 10 % на плаќање во готово (попустот не се пресметува во објекти означени како OUTLET)
- 6 рати

Урбан Икс Сторе ДООЕЛ - Скопје

Продажба на спортска облека и опрема

Продавници низ цела Македонија

10 % на плаќање во готово (попустот не се пресметува во објекти означени како OUTLET)
- 6 рати