Forgot Password

Ресторани

Мотел-Ресторан КУЛТА 2019

Ресторан, сместувачки капацитети, базен

Гордана Богатинова
тел.078/613-889
Валандово, на 2км на патот кон Манастир Св.Ѓорѓија

Мотел/Ресторан Култа 2019

- 20% директен попуст за членовите на НСП

Пупинова Куќа

Ресторан и
ХОСТЕЛ

Васил: 070/212-560
Вевчани на сред село.

- 5 % директен попуст за плаќање во готово

Ресторант Фросина

Ресторант

ул.Киро Крстевски Платник бр.22
Скопје

- 20 % директен попуст