На 24 и 25.06.2023 година, на Пониква, Независниот Синдикат на Полицијата ќе ги организира првите дводневни спортско-едукативни игри.
На настанот се планирани вкупно 400 учесници, со 800 оброци и ноќевање, односно 10% од членството на секоја синдикална организација.
Ги молиме сите заинтересирани колеги навремено да се информираат и пријават кај претседателите на синдикални подружници.