Forgot Password

Угостителски објекти

Мото Топ ЕПИЦЕНТРУМ

Угостителство и услуги

Сашка Арсовска
071/316-713
Ул.8ми Септември бр.57 Велес

Емаил: mototopveles@yahoo.com

- 5 % Директен попуст за плаќање во готово за сума над 10 000 МКД

- Бесплатен дневен престој за деца или бесплатен закуп на простор за роденденска забава

СИТИ ТЕАТРО ДООЕЛ Скопје

Угостителски Објект

Сашо Трпески
077/865-097
ул. Кочо Рацин бр.14, Центар, Скопје

- 10 % директен попуст за плаќање во готово