Forgot Password

Хотели

Хотел Алмопиа – Лутраки, Р.Грција

Хотелско сместување – Бања

Facebook

Tripadvisor

Ристо (зборува македонски)

Тел. Директен 00306937634974

Viber
0030 6906903007

Eмаил: almopia1@yahoo.gr

Loutra Pozar, Loutraki Контакт лице од НСП-
Дејан 070/871-350

Емаил: dejans64@gmail.com


- 30% директен попуст за членовите на НСП
Кликни на линкот за детална понуда

ПОНУДА Хотел Алмопиа

Туристико – Полин
Хотел Полин Стар Дојран

Хотел

Милчо Арсовски
071/718-491

Facebook

- 20 % на плаќање во готово за пансионски услуги
- 3 рати без камата

ДУТ Хотел СИРИУС

Хотел и СПА центар

Наташа Шапковска 034/345-131 ул.Маршал Тито бр.195 Струмица

Web: http://hotel-sirius.com.mk/

- 7% за ноќевање со полупансион + СПА, со вклучени: базен, џакузи, солена бања, турска бања, парна бања, финска сауна, инфраред сауна и фитнес сала.

- за група од повеќе од 10 лица користење на сите наведени услуги (освен масажа) за дневна карта од 400 денари. Масажата се наплаќа по редобна цена

ХСХ ГРУП ДОО Подружница ХОТЕЛ ЛА ТЕРРАЗЗА
Хотел

Саша Ќипровски

ул. Маршал Тито бр.84
Стар Дојран

034/220-220
034/220-222
072/204-110
072/305-705

http://www.hotellaterazza.mk

Ноќевање со појадок еднокреветна соба: 1800 - 20% = 1440 денари

Ноќевање со појадок двокреветна соба: 1500 -20%=1200 денари по лице

За деца до 6 години е бесплатно

За деца од 6 до 12 години цената е на пола, односно 600 денари


Иконич Турс доо Златибор                                                                                                                                     

Хотелско сместување                                                                                     

Спортова бб, 31 315 Златибор

Тел: +381 (0) 31 31 555 31

                                                                                                                                 

Стандард понуда со двокреветна соба -25%, еднокреветна соба -15%

Комфорт понуда со двокреветна соба - 25%, еднокреветна соба -15%

Економик понуда со двокреветна соба -25, еднокреветна -15%

Фамилијарна понуда со двокреветна соба -25%, еднокреветна соба -15%

Сутдио понуда со двокреветна соба -25%, еднокреветна -15%

Апартман понуда со двокреветна соба -25%, еднокреветна -15%

Апартман понуда со кујна ÑÐ¾ двокреветна соба -25%, еднокреветна -15%

Економик 1/1