Делчев: Мора да се стави црта на се она што се случува години наназадАктивности

Делчев: Мора да се стави црта на се она што се случува години наназад

Четврти пат во контиуитет Независниот синдикат на полицијата е заедно со повелбата за сето она што се случува и се…