Настани од Мајските синдикални протести на Гранскиот Независен Синдикат на ПОЛИЦИЈАТА 8 Мај 2021Активности

Настани од Мајските синдикални протести на Гранскиот Независен Синдикат на ПОЛИЦИЈАТА 8 Мај 2021

Протести за нов колективен договор на МВР со одредби предложени и барани како предлог на НСП за подобри работни права…

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полицијаАктивности

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Министерот за правда Бојан Маричиќ, во присуство на претставниците на Независен Синдикат на Судската Полиција и Упоз, го потпиша правилникот…

НСП со масовен протест на 8-ми Мај против поптишувањето на колективен договор од страна на МПС со МВРАктивности

НСП со масовен протест на 8-ми Мај против поптишувањето на колективен договор од страна на МПС со МВР

Почитувани колеги, Тешките господа МПС – МВР, подготвени се на 7ми мај да потпишат колективен договор за МВР, кој е…

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСПАктивности

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСП

🗣️ Ве известуваме дека Независниот Синдикат на Полицијата, во соработка со збратимените синдикати од Р. Србија е во завршна фаза…

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полицијаАктивности

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Соопштение Министерот за правда Бојан Маричиќ, во присуство на претставниците на Независен Синдикат на Судската Полиција и Упоз, го потпиша…

Прв конгрес на Независниот Синдикат На ПолицијатаАктивности

Прв конгрес на Независниот Синдикат На Полицијата

На 21.02.2021 година се одржа првиот конгрес на Независниот Синдикат на Полицијата на кој што конгрес беше реизбран идеологот и…