Крводарителна акција по повод божиќните празници подржано од НСПАктивности

Крводарителна акција по повод божиќните празници подржано од НСП

Организирана крводарителска акција на ниво Шеста управа. По акцијата подарено по една маска од НСП на екипата од заводот за…