Реализирана работна посета на ДОЦ при СВР Штип и ЦИК ШтипАктивности

Реализирана работна посета на ДОЦ при СВР Штип и ЦИК Штип

НСП е секогаш помеѓу колегите,на терен,во работните простории и во изнаоѓање на решенија за нивните проблеми.