Предаден рекламен матерјал на ПС Аеродром и СВР СкопјеАктивности

Предаден рекламен матерјал на ПС Аеродром и СВР Скопје

Независниот Синдикат На Полицијата, денес го предадоа рекламниот материјал на своите колеги од ПС Аеродром и СВР Скопје. СВР Скопје…

НСП со предавање на репрезентативен материјалАктивности

НСП со предавање на репрезентативен материјал

Членовите на Независниот Синдикат На Полицијата, како и секогаш на прво место, минатата вечер излегоа на терен и со полна…