Посета и донирање на грејни тела на НСП на РЦ исток Пс за ГП и ГН ДелчевоАктивности

Посета и донирање на грејни тела на НСП на РЦ исток Пс за ГП и ГН Делчево

Независниот Синдикат На Полицијата, како и вообичаено, повторно се покажаа со нивната хуманост кон своите колеги и донираа грејни тела…