Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминацијаАктивности

Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминација

Независниот Синдикат На Полицијата на жените и комисија бр.5 имаа работна средба на тема “Работна средба родова еднаквост и дискриминација”.…

Средба и дебата на комисија бр.5Активности

Средба и дебата на комисија бр.5

Колешките преставнички денес имаа средба и дебата во поглед на родовата дискреминација и мобинг кон колешките во МВР.

Прес на НСПАктивности

Прес на НСП

Независниот Синдикат На Полицијата со прес конференција на тема “Осуда на заканите над членовите на НСП”.