Прв конгрес на Независниот Синдикат На ПолицијатаАктивности

Прв конгрес на Независниот Синдикат На Полицијата

На 21.02.2021 година се одржа првиот конгрес на Независниот Синдикат на Полицијата на кој што конгрес беше реизбран идеологот и…