НСП со масовен протест на 8-ми Мај против поптишувањето на колективен договор од страна на МПС со МВРАктивности

НСП со масовен протест на 8-ми Мај против поптишувањето на колективен договор од страна на МПС со МВР

Почитувани колеги, Тешките господа МПС – МВР, подготвени се на 7ми мај да потпишат колективен договор за МВР, кој е…