Полициските синдикати со мирен протест во Битола за ослободителна пресуда за Гоце ПетковскиАктивности

Полициските синдикати со мирен протест во Битола за ослободителна пресуда за Гоце Петковски

По денешната јасна порака која денес беше испратена, апелациониот суд ќе мора сериозно да размисли за преиначување на пресудата!

Офицерски дом против донесена пресуда за УПС ГоцеАктивности

Офицерски дом против донесена пресуда за УПС Гоце

Јавна покана до Македонскиот полициски синдикат и Синдикатот на полиција на Македонија за заеднички настап и поддршка за колегата!

НСП со протести на покачување за 20% на платите и исплата на регрес за годишен одмор К-15Активности

НСП со протести на покачување за 20% на платите и исплата на регрес за годишен одмор К-15

По неколкуте протести и безброј прес конференции, барањата на НСП не беа серизоно сфатени, како и тоа дека вработените во…

Делегација предводена од Претседателот на НСПАктивности

Делегација предводена од Претседателот на НСП

Делегација предводена од Претседателот на НСП, на покана на ГС УПОИП ,,НЕЗАВИСНОСТ” присуствуваше на 6тиот конгрес кој беше одржан во…