Писмено мислење до Владата за дополнителните мерки против КОВИД-19Активности

Писмено мислење до Владата за дополнителните мерки против КОВИД-19

Писмено мислење до Владата за дополнителните мерки против КОВИД-19. И се предлага на Владата да не ја прифати препораката на…

Независниот Синдикат на Полицијата со договор за соработка со КРОАЦИЈА ОсигурувањеАктивности

Независниот Синдикат на Полицијата со договор за соработка со КРОАЦИЈА Осигурување

Почитувани, Независниот Синдикат на Полицијата склучи договор за соработка со КРОАЦИЈА Осигурување. Договорот важи за сите членови на НСП. За…