Протест на НСП и Армијата во сабота за усогласување на минималната платаАктивности

Протест на НСП и Армијата во сабота за усогласување на минималната плата

Независните синдикати на полицијата и на армијата најавија предупредувачки протест на кој ќе побараат усогласување на платите во однос на…