Постигнат договор помеѓу НСП и Полицискиот клуб за боречки спортови 7-ми Мај-Тигар СкопјеАктивности

Постигнат договор помеѓу НСП и Полицискиот клуб за боречки спортови 7-ми Мај-Тигар Скопје

Со овој договор се регулира соработката помеѓу двата субјекти во поглед на организирање и изведување на програми од областа на…