Протест на НСП и НСОН за усогласувње со минималната платаАктивности

Протест на НСП и НСОН за усогласувње со минималната плата

Синдикатот на полицијата на Македонија (СПМ) и Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска на протест пред Владата побараа…

МОТО ПРОТЕСТ со поставување на синдикален кампАктивности

МОТО ПРОТЕСТ со поставување на синдикален камп

Будно следејќи ја состобата во која се наоѓаме, во моменти кога државата и министерството немаат слух дека нашите џепови одамна…

Склучен договор помеѓу НСП и “АН-ФИ” ДОО ШтипАктивности

Склучен договор помеѓу НСП и “АН-ФИ” ДОО Штип

На ден 03.03.2022 година е склучен договор помеѓу Грански НСП со “АН-ФИ” ДОО Штип и тоа со;   Подружница Златара…