Протест на НСП и НСОН за усогласувње со минималната платаАктивности

Протест на НСП и НСОН за усогласувње со минималната плата

Синдикатот на полицијата на Македонија (СПМ) и Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) денеска на протест пред Владата побараа…