Храна со поминат рок се дели на полицајците од ноќна смена!Активности

Храна со поминат рок се дели на полицајците од ноќна смена!

Леб пред 15 дена, барањето отстрането, производ со истечен рок. Според Независниот полициски синдикат, околу 7.000 полицајци на ноќна должност…