Прес конференција на 14.09.2022 година во 12.00 часотАктивности

Прес конференција на 14.09.2022 година во 12.00 часот

Почитувани,   Независниот Синдикат на Полицијата добива големи реакции кои доаѓаат од вработени во Министерството за внатрешни работи на високи…

Склучен ексклузивен договор со станица за технички преглед Супер Ауто Контрол од БутелАктивности

Склучен ексклузивен договор со станица за технички преглед Супер Ауто Контрол од Бутел

Склучен ексклузивен договор со станица за технички преглед Супер Ауто Контрол од Бутел. За сите членови на НСП се обезбедува…

Состанок со припадницици на Единицата за брзо распоредување.Активности

Состанок со припадницици на Единицата за брзо распоредување.

Додека некој денес си доделуваше плакети и благодарници ние во касарната Ѓорче Петров оддржавме состанок со припадницици на Единицата за…

Родова еднаквост и дискриминација во полицијатаАктивности

Родова еднаквост и дискриминација во полицијата

Отвораме теми кои другите ги избегнуваат, разговараме отворено за родова еднаквост, но и за дискриминација како врз жените така и…

Синдикатот на Срспската Полиција со учество во Врање на невладината организација ,,Коце Заувек”Активности

Синдикатот на Срспската Полиција со учество во Врање на невладината организација ,,Коце Заувек”

На покана на членови од Синдикатот на Срспската Полиција и невладината организација ,,Коце Заувек”, делегација на Независниот Синдикат на Полицијата…

Поздравен говор на помошник генералниот секретар Мартин Ефремов (Видео)Активности

Поздравен говор на помошник генералниот секретар Мартин Ефремов (Видео)

Поздравен говор на помошник генералниот секретар Мартин Ефремов на отварањето на Конгресот на Словенскиот Полициски Синдикат.

14-ти регионални спортски игри Охрид 2022Активности

14-ти регионални спортски игри Охрид 2022

Најава за регионални спортски игри за СВР Охрид, СВР Битола и РЦ за ГР Запад 18.09.2022 година. Местата за учество…