Во Охрид одржани последните 14ти регионални спортски игри (ВИДЕО)Активности

Во Охрид одржани последните 14ти регионални спортски игри (ВИДЕО)

https://nsp.com.mk/wp-content/uploads/2022/09/10000000_822325808770577_1696974754977514780_n.mp4

Спогодба помеѓу Независниот Синдикат на Полицијата, Синдикатот на Српската Полиција од Р. Србија и САС МВР од Р. Бугарија (ВИДЕО)Активности

Спогодба помеѓу Независниот Синдикат на Полицијата, Синдикатот на Српската Полиција од Р. Србија и САС МВР од Р. Бугарија (ВИДЕО)

Пишуваме историја!   На 17.09.2022 година во Охрид, помеѓу Независниот Синдикат на Полиција, Синдикатот на Српската Полиција од Р. Србија…