Во Охрид одржани последните 14ти регионални спортски игри (ВИДЕО)Активности

Во Охрид одржани последните 14ти регионални спортски игри (ВИДЕО)

https://nsp.com.mk/wp-content/uploads/2022/09/10000000_822325808770577_1696974754977514780_n.mp4

Спогодба помеѓу Независниот Синдикат на Полицијата, Синдикатот на Српската Полиција од Р. Србија и САС МВР од Р. Бугарија (ВИДЕО)Активности

Спогодба помеѓу Независниот Синдикат на Полицијата, Синдикатот на Српската Полиција од Р. Србија и САС МВР од Р. Бугарија (ВИДЕО)

Пишуваме историја!   На 17.09.2022 година во Охрид, помеѓу Независниот Синдикат на Полиција, Синдикатот на Српската Полиција од Р. Србија…

Прес конференција на 14.09.2022 година во 12.00 часотАктивности

Прес конференција на 14.09.2022 година во 12.00 часот

Почитувани,   Независниот Синдикат на Полицијата добива големи реакции кои доаѓаат од вработени во Министерството за внатрешни работи на високи…

Склучен ексклузивен договор со станица за технички преглед Супер Ауто Контрол од БутелАктивности

Склучен ексклузивен договор со станица за технички преглед Супер Ауто Контрол од Бутел

Склучен ексклузивен договор со станица за технички преглед Супер Ауто Контрол од Бутел. За сите членови на НСП се обезбедува…

Состанок со припадницици на Единицата за брзо распоредување.Активности

Состанок со припадницици на Единицата за брзо распоредување.

Додека некој денес си доделуваше плакети и благодарници ние во касарната Ѓорче Петров оддржавме состанок со припадницици на Единицата за…

Родова еднаквост и дискриминација во полицијатаАктивности

Родова еднаквост и дискриминација во полицијата

Отвораме теми кои другите ги избегнуваат, разговараме отворено за родова еднаквост, но и за дискриминација како врз жените така и…

Синдикатот на Срспската Полиција со учество во Врање на невладината организација ,,Коце Заувек”Активности

Синдикатот на Срспската Полиција со учество во Врање на невладината организација ,,Коце Заувек”

На покана на членови од Синдикатот на Срспската Полиција и невладината организација ,,Коце Заувек”, делегација на Независниот Синдикат на Полицијата…

Поздравен говор на помошник генералниот секретар Мартин Ефремов (Видео)Активности

Поздравен говор на помошник генералниот секретар Мартин Ефремов (Видео)

Поздравен говор на помошник генералниот секретар Мартин Ефремов на отварањето на Конгресот на Словенскиот Полициски Синдикат.

14-ти регионални спортски игри Охрид 2022Активности

14-ти регионални спортски игри Охрид 2022

Најава за регионални спортски игри за СВР Охрид, СВР Битола и РЦ за ГР Запад 18.09.2022 година. Местата за учество…

Повеќе од 50-тина известувања како поплаки пристигнале на мејловите на Независниот Синдикат на ПолицијатаАктивности

Повеќе од 50-тина известувања како поплаки пристигнале на мејловите на Независниот Синдикат на Полицијата

Во текот на 24.08.2022 год. на мејловите на телефоните на Независниот Синдикат на Полицијата, пристигнаа повеќе од 50-тина известувања како…