Forgot Password

Block 10

Block 10

Block 10 - Tab With Custom Color

Block 10 - Title On Top

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!

Членовите со огромна поддршка и храбро како што доликува…

Вклучување на претседателот од изборите во СВР Тетово

Вклучување на претседателот од изборите во СВР Тетово

[video src="https://nsp.com.mk/wp-content/uploads/2021/05/10000000_137349235022743_5570994093496477450_n.mp4" /]

Block 10 - Title On Thumb

Настани од Мајските синдикални протести на Гранскиот Независен Синдикат на ПОЛИЦИЈАТА 8 Мај 2021

Настани од Мајските синдикални протести на Гранскиот Независен Синдикат на ПОЛИЦИЈАТА 8 Мај 2021

Активности

Протести за нов колективен договор на МВР со одредби предложени и барани како предлог на НСП за подобри работни права во Полицијата.  

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Активности

Министерот за правда Бојан Маричиќ, во присуство на претставниците на Независен Синдикат на Судската Полиција и Упоз, го потпиша правилникот за зголемување на платите на Судската Полиција. Со…

Block 10 - Without Thumb

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСП

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСП

Активности

🗣️ Ве известуваме дека Независниот Синдикат на Полицијата, во соработка со збратимените синдикати од Р. Србија е во завршна фаза на…

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Активности

Соопштение Министерот за правда Бојан Маричиќ, во присуство на претставниците на Независен Синдикат на Судската Полиција и Упоз, го потпиша правилникот…

Block 10 - With Pagination

Предаден рекламен матерјал на ПС Аеродром и СВР Скопје

Предаден рекламен матерјал на ПС Аеродром и СВР Скопје

Активности

Независниот Синдикат На Полицијата, денес го предадоа рекламниот материјал на своите колеги од ПС Аеродром и СВР Скопје. СВР Скопје   СВР Скопје   ПС Аеродром   ПС Аеродром   ПС Аеродром

НСП со предавање на репрезентативен материјал

НСП со предавање на репрезентативен материјал

Активности

Членовите на Независниот Синдикат На Полицијата, како и секогаш на прво место, минатата вечер излегоа на терен и со полна пареа го распределија репрезентативниот материјал, кои исто така се подготвија и за утрешниот ден.      

Реализирана работна посета на ДОЦ при СВР Штип и ЦИК Штип

Реализирана работна посета на ДОЦ при СВР Штип и ЦИК Штип

Активности

НСП е секогаш помеѓу колегите,на терен,во работните простории и во изнаоѓање на решенија за нивните проблеми. jQuery(function() { jQuery('#slider_610b4dae78bb5').nivoSlider({ animSpeed:600, // Slide transition speed pauseTime:5000, // How long each slide will show effect: 'random', // Specify sets like: 'fold,fade,sliceDown' startSlide: 0, // Set starting Slide (0 index) captionOpacity: 1, directionNav: 1, // Next & Prev navigation directionNavHide:0, // Only show…