Forgot Password

Block 11

Block 11 - With Secondary Meta

Прес на Претседателот на НСП

Прес на Претседателот на НСП

Активности

Претседателот на Независниот Синдикат На Полицијата Гоце Делчев Тодев, одржа прес на кој се презентира…

Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминација

Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминација

Активности

Независниот Синдикат На Полицијата на жените и комисија бр.5 имаа работна средба на тема “Работна…

Block 11 - With Infinite Scroll

Loader..

Соопштение до членовите на НСП од Свр Велес

Соопштение до членовите на НСП од Свр ВелесАктивности

Денес на 28 јуни 2020 година во ПК Градско се одржа првиот состанок на Независниот…

Делегација на НСП на вечните домови на загинатите во “Диво Насеље”

Делегација на НСП  на вечните домови на загинатите во “Диво Насеље”Активности

Делегација на Независниот Синдикат на Полицијата предводена од претседателот, денес на градските гробишта во Тетово,…

  • Load More.. Loader..