Forgot Password

Block 2

Block 2 - Title On Thumb

Прв конгрес на Независниот Синдикат На Полицијата

Прв конгрес на Независниот Синдикат На Полицијата

Активности

На 21.02.2021 година се одржа првиот конгрес на Независниот Синдикат на Полицијата…

Прес на Претседателот на НСП

Прес на Претседателот на НСП

Активности

Претседателот на Независниот Синдикат На Полицијата Гоце Делчев Тодев, одржа прес на…

Block 2 - With Secondary Meta

Прес на НСП

Прес на НСП

Активности

Независниот Синдикат На Полицијата со прес конференција на тема “Осуда на заканите над членовите на НСП”.

Посета и донирање на грејни тела на НСП на РЦ исток Пс за ГП и ГН Делчево

Посета и донирање на грејни тела на НСП на РЦ исток Пс за ГП и ГН Делчево

Активности

Независниот Синдикат На Полицијата, како и вообичаено, повторно се покажаа со нивната хуманост кон своите колеги и донираа грејни тела на РЦ исток Пс за ГП и ГН Делчево.…

Block 2 - With Load More

Loader..

Реакција на НСП во врска со поднесените кривични пријави против полициски службеници

Реакција на НСП во врска со поднесените кривични пријави против полициски службенициАктивности

Во врска со синоќешната објава на министерството за внатрешни работи во која се сооштува дека од страна на Оделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди до Основното…

Одржано 6-то вонредно собрание на НСП

Одржано 6-то вонредно собрание на НСПАктивности

На ден 25.07.2020г. во центарот за обука во Идризово, во услови на пандемија почитувајќи ги сите здравствени препораки НСП успешно го одржа шесттото вонредно собрание. Констатирано е дека пандемијата…

  • Load More.. Loader..

Block 2 - With Infinite Scroll

Loader..

Склучен Меѓународен протокол за соработка на ГС УПОИП НЕЗАВИСНОСТ и ГНСП

Склучен Меѓународен протокол за соработка на ГС УПОИП НЕЗАВИСНОСТ и ГНСПАктивности

Во интерес на меѓународната соработка при синдикалното делување како и заедничката поддршка и цели, денес во Врњачка Бања, Р. Србија е склучен Меѓународен протокол за соработка на ГС УПОИП…

Избран Претседател на СО НСП СВР Штип

Избран Претседател на СО НСП СВР ШтипАктивности

На ден 16.11.2019 година за прв пат во историјата на синдикализмот во Македонија, нај демократски до сега, по пат на електронско гласање избран е претседател на СО НСП СВР…

  • Load More.. Loader..