Forgot Password

Block 3

Block 3 - With Secondary Meta

Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминација

Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминација

Активности

Независниот Синдикат На Полицијата на жените и комисија бр.5 имаа работна средба на тема “Работна средба родова еднаквост и дискриминација”. Меѓу другото исто така беа разгледани проблемите со кои се среќаваат жените вработени во МВР ЗАТВОРСКА ПОЛИЦИЈА. jQuery(function() { jQuery('#slider_610b39c92c836').nivoSlider({ animSpeed:600, // Slide transition speed pauseTime:5000, // How long each slide will show effect: 'random', // Specify sets like: 'fold,fade,sliceDown'…

Block 3 - With Pagination

Склучен Меѓународен протокол за соработка на ГС УПОИП НЕЗАВИСНОСТ и ГНСП

Склучен Меѓународен протокол за соработка на ГС УПОИП НЕЗАВИСНОСТ и ГНСП

Активности

Во интерес на меѓународната соработка при синдикалното делување како и заедничката поддршка и цели, денес во Врњачка Бања, Р. Србија е склучен Меѓународен протокол за соработка на ГС УПОИП НЕЗАВИСНОСТ преставуван од претседателот Драган Чабриќ и Гранскиот Независен Синдикат на…