Forgot Password

Block 4

Block 4

Block 4

Block 4 - Tab With Custom Color

Loader..

Block 4 - Title On Top

Прв конгрес на Независниот Синдикат На Полицијата

Прв конгрес на Независниот Синдикат На Полицијата

На 21.02.2021 година се одржа првиот конгрес на Независниот Синдикат на Полицијата на кој што конгрес беше реизбран идеологот и…

Прес на Претседателот на НСП

Прес на Претседателот на НСП

Претседателот на Независниот Синдикат На Полицијата Гоце Делчев Тодев, одржа прес на кој се презентира неработењето на одредени и високи…

Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминација

Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминација

Независниот Синдикат На Полицијата на жените и комисија бр.5 имаа работна средба на тема “Работна средба родова еднаквост и дискриминација”.…

Block 4 - Title On Thumb

Block 4 - With Secondary Meta

Соопштение до членовите на НСП од Свр Велес

Соопштение до членовите на НСП од Свр Велес

Активности

Денес на 28 јуни 2020 година во ПК Градско се одржа првиот состанок на Независниот Синдикат на Полицијата при СВР Велес кој што се одржува за прв пат со…

Делегација на НСП  на вечните домови на загинатите во “Диво Насеље”

Делегација на НСП на вечните домови на загинатите во “Диво Насеље”

Активности

Делегација на Независниот Синдикат на Полицијата предводена од претседателот, денес на градските гробишта во Тетово, гробиштата во Брвеница и Зубовцe положи цвеќе на вечните домови на дел од загинатите…

Соопштение на Претседателот на НСП

Соопштение на Претседателот на НСП

Активности

СООПШТЕНИЕ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: Здраво на сите членови на Независниот Синдикат на Полицијата. Здраво на сите вработени во МВР, во затворската, шумската и судската полиција. Здраво на оние во АНБ…

Block 4 - Without Thumb

Ексклузивен договор за соработка на ГНСП со Туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“

Ексклузивен договор за соработка на ГНСП со Туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“

Активности

Гранскиот независен синдикат на полицијата постигна ексклузивен договор со туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“ која ни ги понуди нивните капацитети: Хотел „Славија“ – Попова Шапка Хотел „Попова Шапка“ – Попова…

НСП: Протест на Шумска Полиција

НСП: Протест на Шумска Полиција

Активности

Претставници од 21 станица на шумската полиција од цела Македонија денеска 04.02.2019 год. се собраа пред Владата за да го изразат револтот поради донесената и неспроведена владина одлука за…

Новогодишна Честитка на НСП

Новогодишна Честитка на НСП

Активности

Почитувани колеги, членови на Независниот Синдикат на Полицијата, На крајот сме на 2018 година. Во годината што измина секој од нас доживеал бројни убави но и помалку убави моменти…

Block 4 - With Load More

Loader..

Трибина на тема “Измени на Законот за полиција во делот на одземање на службеното оружје на полициските службеници”

Трибина на тема “Измени на Законот за полиција во делот на одземање на службеното оружје на полициските службеници”Активности

Денес во Центарот за обука во Идризово во организација на Независниот Синдикат на Полицијата се одржува трибина на тема “Измени на Законот за полиција во делот на одземање на…

Одржано 4 вонредно Собрание на НСП

Одржано 4 вонредно Собрание на НСПАктивности

На 07.07.2018 г. во Тетово се одржа 4 вонредно Собрание на НСП на кое главна тема беше  надминување на проблемите на вработените во полицијата, подобри услови и безбедност како и…

Регионални синдикални игри на НСП – Дојран 2018

Регионални синдикални игри на НСП – Дојран 2018Активности

На 09.06.2018 година, на рекреативнте терени на дорјанското шеталиште и градска плажа, во еден прекрасен предсезонски амбиент, се случија регионалните синдикални игри на НСП. Се играа дисциплините: фудбал, кошарка,…

  • Load More.. Loader..

Block 4 - With Infinite Scroll

Loader..

Победа на НСШП: Министерството за Шумарство ќе го зголеми буџетот за шумските полицајци

Победа на НСШП: Министерството за Шумарство ќе го зголеми буџетот за шумските полицајциАктивности

По силната борба изразена со многу активности и протестот одржан на 04.11.2017 година на НСШП со огромна подршка од НСП конечно издвојувана голема победа.   На предлог на Министерството…

МВР исплатило 18 милиони евра, за седум години, за прекршени работнички права

МВР исплатило 18 милиони евра, за седум години, за прекршени работнички праваАктивности

Речиси 18 милиони евра исплатило Министерството на поранешни или актуелни вработени кои решиле по судски пат да бараат отштета за повредените работнички права. Неосновано се отпуштале и прераспределувале полициски…

Работен состанок со Претседателите на Синдикалните Комисии при НСП

Работен состанок со Претседателите на Синдикалните Комисии при НСПАктивности

Ве известуваме дека на 10ти и 11ти февруари во хотел Полин – Дојран е одржан работен состанок со Претседателите на Синдикалните Комисии при НСП и НЗПА, Претседателот на НСП…

  • Load More.. Loader..