Forgot Password

Block 6

Block 6

За сите членови на НСП, специјален попуст до 50% на мобилните линии на А1Активности

За сите членови на НСП, специјален попуст до 50% на мобилните линии на А1

Со цел подобрување на социјално економскиот статус на членовите ве известуваме дека…

Block 6 - Title On Top

Синдикални спортски игри, Кучково 2021

Синдикални спортски игри, Кучково 2021

ПС за ГН Блаце 6та управа ПС ОН Ѓорче Петров    

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020

Со огромниот притисок кој го направивме преку протестите, пресовите и најважно преку огромниот број на тужби на адвокатскиот тим на…

Block 6 - Title On Thumb

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!

Активности

Членовите со огромна поддршка и храбро како што доликува на единицата со…

Вклучување на претседателот од изборите во СВР Тетово

Вклучување на претседателот од изборите во СВР Тетово

Активности

[video src="https://nsp.com.mk/wp-content/uploads/2021/05/10000000_137349235022743_5570994093496477450_n.mp4" /]

Block 6 - With Secondary Meta

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Активности

Министерот за правда Бојан Маричиќ, во присуство на претставниците на Независен Синдикат на Судската Полиција и Упоз, го потпиша правилникот за зголемување на платите на Судската Полиција. Со ова…

Block 6 - Without Thumb

НСП со масовен протест на 8-ми Мај против поптишувањето на колективен договор од страна на МПС со МВР

НСП со масовен протест на 8-ми Мај против поптишувањето на колективен договор од страна на МПС со МВР

Активности

Почитувани колеги, Тешките господа МПС – МВР, подготвени се на 7ми мај да потпишат колективен договор за МВР, кој е тежок срам за полицијата и дебакл за Македонија. ВЕ…

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСП

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСП

Активности

🗣️ Ве известуваме дека Независниот Синдикат на Полицијата, во соработка со збратимените синдикати од Р. Србија е во завршна фаза на преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите…

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Активности

Соопштение Министерот за правда Бојан Маричиќ, во присуство на претставниците на Независен Синдикат на Судската Полиција и Упоз, го потпиша правилникот за зголемување на платите на Судската Полиција. Со…

Block 6 - With Load More

Loader..

Прв конгрес на Независниот Синдикат На Полицијата

Прв конгрес на Независниот Синдикат На ПолицијатаАктивности

На 21.02.2021 година се одржа првиот конгрес на Независниот Синдикат на Полицијата на кој што конгрес беше реизбран идеологот и досегашниот претседател на НСП за лидер за наредниот мандат…

Прес на Претседателот на НСП

Прес на Претседателот на НСПАктивности

Претседателот на Независниот Синдикат На Полицијата Гоце Делчев Тодев, одржа прес на кој се презентира неработењето на одредени и високи функционери во МВР кое сето тоа се одразува на…

Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминација

Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминацијаАктивности

Независниот Синдикат На Полицијата на жените и комисија бр.5 имаа работна средба на тема “Работна средба родова еднаквост и дискриминација”. Меѓу другото исто така беа разгледани проблемите со кои…

Средба и дебата на комисија бр.5

Средба и дебата на комисија бр.5Активности

Колешките преставнички денес имаа средба и дебата во поглед на родовата дискреминација и мобинг кон колешките во МВР.

Прес на НСП

Прес на НСПАктивности

Независниот Синдикат На Полицијата со прес конференција на тема “Осуда на заканите над членовите на НСП”.

Посета и донирање на грејни тела на НСП на РЦ исток Пс за ГП и ГН Делчево

Посета и донирање на грејни тела на НСП на РЦ исток Пс за ГП и ГН ДелчевоАктивности

Независниот Синдикат На Полицијата, како и вообичаено, повторно се покажаа со нивната хуманост кон своите колеги и донираа грејни тела на РЦ исток Пс за ГП и ГН Делчево.…

  • Load More.. Loader..

Block 6 - With Infinite Scroll

Loader..

Предаден рекламен матерјал на ПС Аеродром и СВР Скопје

Предаден рекламен матерјал на ПС Аеродром и СВР СкопјеАктивности

Независниот Синдикат На Полицијата, денес го предадоа рекламниот материјал на своите колеги од ПС Аеродром и СВР Скопје. СВР Скопје   СВР Скопје   ПС Аеродром   ПС Аеродром…

НСП со предавање на репрезентативен материјал

НСП со предавање на репрезентативен материјалАктивности

Членовите на Независниот Синдикат На Полицијата, како и секогаш на прво место, минатата вечер излегоа на терен и со полна пареа го распределија репрезентативниот материјал, кои исто така се…

Реализирана работна посета на ДОЦ при СВР Штип и ЦИК Штип

Реализирана работна посета на ДОЦ при СВР Штип и ЦИК ШтипАктивности

НСП е секогаш помеѓу колегите,на терен,во работните простории и во изнаоѓање на решенија за нивните проблеми.

Крводарителна акција по повод божиќните празници подржано од НСП

Крводарителна акција по повод божиќните празници подржано од НСПАктивности

Организирана крводарителска акција на ниво Шеста управа. По акцијата подарено по една маска од НСП на екипата од заводот за Трансфузиологија Скопје

  • Load More.. Loader..

Block 6 - One Column

Соопштение до членовите на НСП од Свр ВелесАктивности

Соопштение до членовите на НСП од Свр Велес

Денес на 28 јуни 2020 година во ПК Градско се одржа првиот состанок на Независниот Синдикат на Полицијата при СВР…