Forgot Password

Block 7

Block 7

За сите членови на НСП, специјален попуст до 50% на мобилните линии на А1

За сите членови на НСП, специјален попуст до 50% на мобилните линии на А1

Со цел подобрување на социјално економскиот статус на членовите ве известуваме дека склучивме нов договор со А1 оператор во кој…

Block 7 - Tab With Custom Color

Loader..
Прес конференција во врска со потпишувањето на срамниот колективен договор

Прес конференција во врска со потпишувањето на срамниот колективен договор

Независниот синдикат на полицијата не дозволува манипулирање на полицајците и понатаму соодветно ќе одговори!

Синдикални спортски игри, Кучково 2021

Синдикални спортски игри, Кучково 2021

ПС за ГН Блаце 6та управа ПС ОН Ѓорче Петров    

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020

Со огромниот притисок кој го направивме преку протестите, пресовите и најважно преку огромниот број на тужби на адвокатскиот тим на…

Block 7 - Title On Top

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!

Членовите со огромна поддршка и храбро како што доликува на единицата со 131 глас ,, ЗА” му ја дадоа поддршката…

Вклучување на претседателот од изборите во СВР Тетово

Вклучување на претседателот од изборите во СВР Тетово

[video src="https://nsp.com.mk/wp-content/uploads/2021/05/10000000_137349235022743_5570994093496477450_n.mp4" /]

Block 7 - Title On Thumb

Настани од Мајските синдикални протести на Гранскиот Независен Синдикат на ПОЛИЦИЈАТА 8 Мај 2021

Настани од Мајските синдикални протести на Гранскиот Независен Синдикат на ПОЛИЦИЈАТА 8 Мај 2021

Протести за нов колективен договор на МВР со одредби предложени и барани како предлог на НСП за подобри работни права…

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Министерот за правда Бојан Маричиќ, во присуство на претставниците на Независен Синдикат на Судската Полиција и Упоз, го потпиша правилникот…

Block 7 - Without Thumb

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСП

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСП

🗣️ Ве известуваме дека Независниот Синдикат на Полицијата, во соработка со збратимените синдикати од Р. Србија е во завршна фаза…

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Соопштение Министерот за правда Бојан Маричиќ, во присуство на претставниците на Независен Синдикат на Судската Полиција и Упоз, го потпиша…

Прв конгрес на Независниот Синдикат На Полицијата

Прв конгрес на Независниот Синдикат На Полицијата

На 21.02.2021 година се одржа првиот конгрес на Независниот Синдикат на Полицијата на кој што конгрес беше реизбран идеологот и…

Прес на Претседателот на НСП

Прес на Претседателот на НСП

Претседателот на Независниот Синдикат На Полицијата Гоце Делчев Тодев, одржа прес на кој се презентира неработењето на одредени и високи…

Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминација

Работна средба на тема родова еднаквост и дискриминација

Независниот Синдикат На Полицијата на жените и комисија бр.5 имаа работна средба на тема “Работна средба родова еднаквост и дискриминација”.…

Block 7 - With Load More

Loader..

Средба и дебата на комисија бр.5

Средба и дебата на комисија бр.5

Колешките преставнички денес имаа средба и дебата во поглед на родовата дискреминација и мобинг кон колешките во МВР.

Прес на НСП

Прес на НСП

Независниот Синдикат На Полицијата со прес конференција на тема “Осуда на заканите над членовите на НСП”.

Посета и донирање на грејни тела на НСП на РЦ исток Пс за ГП и ГН Делчево

Посета и донирање на грејни тела на НСП на РЦ исток Пс за ГП и ГН Делчево

Независниот Синдикат На Полицијата, како и вообичаено, повторно се покажаа со нивната хуманост кон своите колеги и донираа грејни тела…

Предаден рекламен матерјал на ПС Аеродром и СВР Скопје

Предаден рекламен матерјал на ПС Аеродром и СВР Скопје

Независниот Синдикат На Полицијата, денес го предадоа рекламниот материјал на своите колеги од ПС Аеродром и СВР Скопје. СВР Скопје…

НСП со предавање на репрезентативен материјал

НСП со предавање на репрезентативен материјал

Членовите на Независниот Синдикат На Полицијата, како и секогаш на прво место, минатата вечер излегоа на терен и со полна…

Реализирана работна посета на ДОЦ при СВР Штип и ЦИК Штип

Реализирана работна посета на ДОЦ при СВР Штип и ЦИК Штип

НСП е секогаш помеѓу колегите,на терен,во работните простории и во изнаоѓање на решенија за нивните проблеми.

  • Load More.. Loader..

Block 7 - With Infinite Scroll

Loader..

ПРОТЕСТ на НСП-Гранична полиција и Судска полиција и што е договорено со Министерот за Правда

ПРОТЕСТ на НСП-Гранична полиција и Судска полиција и што е договорено со Министерот за Правда

Независниот Синдикат на Полицијата – Гранична Полиција и Независниот Синдикат на Судската Полиција излезе на протест пред Собранието и Министерството…

Протест на НСП и НССП – СТОП за Селективна Правда

Протест на НСП и НССП – СТОП за Селективна Правда

На ден 04.11.2020г. во 12.00 часот ќе се одржи Мото Протест под мотото „СТОП ЗА СЕЛЕКТИВНА ПРАВДА – ПРАВДА ЌЕ…

Крводарителска акција на НСП

Крводарителска акција на НСП

На ден 17.10.2020г. во ГОБ 8ми Септември – Скопје во соработка со здружението ,,Крводарител“  Независниот Синдикат на Полицијата организира крвидарителска…

  • Load More.. Loader..