Forgot Password

Blog Double Grid

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСПАктивности

Преговори за обезбедување на количество вакцини за членовите на НСП

🗣️ Ве известуваме дека Независниот Синдикат на Полицијата, во соработка со збратимените синдикати од Р. Србија е во завршна фаза…

Одржано второ редовно собрание на НСПАктивности

Одржано второ редовно собрание на НСП

Денес на 23.12.2017 година беше одржано второто редовно собрание на НСП на кое земаа учество сите претставници од СО и…

Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназадАктивности

Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназад

Од снимките и фотографиите пресудите сами драги колеги дали Вие а и сите ние заслужуваме подобро. Ќе застанеме тогаш кога…

Одржано Третото редовно годишно Собрание на НСПАктивности

Одржано Третото редовно годишно Собрание на НСП

На ден 22.12.2018 година Независниот Синдикат на Полицијата во големиот Амфитеатар на Факултетот за безбедност во Идризово го одржа III…

Како НСП го прославува 1ви МајАктивности

Како НСП го прославува 1ви Мај

На координативната средба одржана на ден 29.04.17 год. на ниво на Гранските синдикати и синдикално организации во КСОМ- Конфедерацијата на…

СООПШТЕНИЕ: Неплатено ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ за вработените во МВРАктивности

СООПШТЕНИЕ: Неплатено ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ за вработените во МВР

Независниот Синдикат на Полицијата, во изминатите неколку дена, од страна на повеке десетици вработени во Министерството за Внатрешни работи а…