Forgot Password

Blog Grid Triple

Blog Triple Grid

Прес конференција во врска со потпишувањето на срамниот колективен договор

Прес конференција во врска со потпишувањето на срамниот колективен договорАктивности

Независниот синдикат на полицијата не дозволува манипулирање на полицајците и понатаму соодветно ќе одговори!

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020

Вработените на МВР денеска ја добиваат бонус платата за над 150 часови прекувремена работа во 2020Активности

Со огромниот притисок кој го направивме преку протестите, пресовите и најважно преку огромниот број на тужби на адвокатскиот тим на…

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!

Успешен изборен ден за НСП ЕБР!Активности

Членовите со огромна поддршка и храбро како што доликува на единицата со 131 глас ,, ЗА” му ја дадоа поддршката…

Вклучување на претседателот од изборите во СВР Тетово

Вклучување на претседателот од изборите во СВР ТетовоАктивности

[video src="https://nsp.com.mk/wp-content/uploads/2021/05/10000000_137349235022743_5570994093496477450_n.mp4" /]

Настани од Мајските синдикални протести на Гранскиот Независен Синдикат на ПОЛИЦИЈАТА 8 Мај 2021

Настани од Мајските синдикални протести на Гранскиот Независен Синдикат на ПОЛИЦИЈАТА 8 Мај 2021Активности

Протести за нов колективен договор на МВР со одредби предложени и барани како предлог на НСП за подобри работни права…

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полиција

Министерот Бојан Маричиќ потпиша правилник за зголемување на платите на судската полицијаАктивности

Министерот за правда Бојан Маричиќ, во присуство на претставниците на Независен Синдикат на Судската Полиција и Упоз, го потпиша правилникот…