Forgot Password

Blog List Type1

Blog List Type1

Формирана посебна синдикална организација – Независен синдикат на судска полиција и администрацијаАктивности

Формирана посебна синдикална организација – Независен синдикат на судска полиција и администрација

Во Битола денеска беше одржан состанок каде што претставник на Независниот синдикат на полицијата беше господинот Горан Ристески. Во изјава…

Прв конгрес на Независниот Синдикат На ПолицијатаАктивности

Прв конгрес на Независниот Синдикат На Полицијата

На 21.02.2021 година се одржа првиот конгрес на Независниот Синдикат на Полицијата на кој што конгрес беше реизбран идеологот и…

Крводарителска акција на НСПАктивности

Крводарителска акција на НСП

На ден 17.10.2020г. во ГОБ 8ми Септември – Скопје во соработка со здружението ,,Крводарител“  Независниот Синдикат на Полицијата организира крвидарителска…

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Независкиот синдикат на полицијата бара истрага, зошто неколку години полицајците не добиваат млеко и кисело млеко

Ќе сноси ли некој конечно одговорност за овој скандал? Го повикуваме ЈАВНО ОЈО Скопје веднаш да постапи и овој настан…

Вклучување на претседателот од изборите во СВР ТетовоАктивности

Вклучување на претседателот од изборите во СВР Тетово

[video src="https://nsp.com.mk/wp-content/uploads/2021/05/10000000_137349235022743_5570994093496477450_n.mp4" /]

Делегација на НСП  на вечните домови на загинатите во “Диво Насеље”Активности

Делегација на НСП на вечните домови на загинатите во “Диво Насеље”

Делегација на Независниот Синдикат на Полицијата предводена од претседателот, денес на градските гробишта во Тетово, гробиштата во Брвеница и Зубовцe…

Поставени основите за идна соработка со Независниот Полициски Синдикат – Србија

На ден 26.06.2017 год. во организација на НПС Србија одржани се спортски игри во Облачинско Езеро – Србија. На игрите…

Независниот синдикат на полицијата во посета на повредениот полицаец во Кумановската болницаАктивности

Независниот синдикат на полицијата во посета на повредениот полицаец во Кумановската болница

Денес членови од Независниот синдикат заедно со Претседателот Гоце Делчев Тодев беа во посета на нашиот колега во Кумановската болница…

Ексклузивен договор за соработка на ГНСП со Туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“Активности

Ексклузивен договор за соработка на ГНСП со Туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“

Гранскиот независен синдикат на полицијата постигна ексклузивен договор со туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“ која ни ги понуди нивните капацитети: Хотел…