Forgot Password

Blog List Type2

Blog List Type2

Одржано првото редовно Годишно СобраниеАктивности

Одржано првото редовно Годишно Собрание

На ден 17.12.2016 година во хотел „Континентал“- Скопје, Независниот Синдикат на Полицијата го одржа првото редовно годишно Собрание а со цел редовно функционирање на работата на Независниот синдикат со сите…

Независниот синдикат на полицијата бара повисоки платиАктивности

Независниот синдикат на полицијата бара повисоки плати

Денес 04.11.2017 година Независниот синдикат на полицијата одржа мирен мото марш низ улиците на Скопје и прес-конференција пред Влада на РМ. Рутата на мото маршот започна од Министерството за земјоделството,…

Регионални синдикални игри на НСП – Дојран 2018Активности

Регионални синдикални игри на НСП – Дојран 2018

На 09.06.2018 година, на рекреативнте терени на дорјанското шеталиште и градска плажа, во еден прекрасен предсезонски амбиент, се случија регионалните синдикални игри на НСП. Се играа дисциплините: фудбал, кошарка, одбојка,…

Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназадАктивности

Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназад

Од снимките и фотографиите пресудите сами драги колеги дали Вие а и сите ние заслужуваме подобро. Ќе застанеме тогаш кога носењето на униформата ќе биде гордост за сите нас! Подобри…

Соопштение на Претседателот на НСПАктивности

Соопштение на Претседателот на НСП

СООПШТЕНИЕ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ: Здраво на сите членови на Независниот Синдикат на Полицијата. Здраво на сите вработени во МВР, во затворската, шумската и судската полиција. Здраво на оние во АНБ и…

Делегација на НСП во посета на Синдикатот на Полицијата во СловенијаАктивности

Делегација на НСП во посета на Синдикатот на Полицијата во Словенија

Почитувани членови,       Со големо задоволство Ве известуваме дека Делегација на Независниот Синдикат на Полицијата предводена од Претседателот на НСП Гоце Делчев Тодев, Генералниот Секретар на НСП Орце…

Независниот полициски синдикат организираше синдикални игри во ПелинцеАктивности

Независниот полициски синдикат организираше синдикални игри во Пелинце

Независниот полициски синдикат од Куманово, денеска во меморијалниот центар Пелинце организираше спортски синдикални игри.   Учесниците се натпреваруваа во фудбал, кошарка и пикадо, а најдобрите добија благодарници.    “Целта на…

Ексклузивен договор за соработка на ГНСП со Туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“Активности

Ексклузивен договор за соработка на ГНСП со Туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“

Гранскиот независен синдикат на полицијата постигна ексклузивен договор со туристичката агенција „ЕЛЕМ ТУРС“ која ни ги понуди нивните капацитети: Хотел „Славија“ – Попова Шапка Хотел „Попова Шапка“ – Попова Шапка…