Forgot Password

Both Sidebar

Both Sidebar

За сите членови на НСП, специјален попуст до 50% на мобилните линии на А1Активности

За сите членови на НСП, специјален попуст до 50% на мобилните линии на А1

Со цел подобрување на социјално економскиот статус на членовите ве известуваме дека склучивме нов договор со А1 оператор во кој…

Прес конференција во врска со потпишувањето на срамниот колективен договорАктивности

Прес конференција во врска со потпишувањето на срамниот колективен договор

Независниот синдикат на полицијата не дозволува манипулирање на полицајците и понатаму соодветно ќе одговори!

Синдикални спортски игри, Кучково 2021Активности

Синдикални спортски игри, Кучково 2021

ПС за ГН Блаце 6та управа ПС ОН Ѓорче Петров