СКЛУЧЕН ДОГОВОР со Ресторан „КЕИФ“Активности

СКЛУЧЕН ДОГОВОР со Ресторан „КЕИФ“

Почитувани, Ве известуваме дека Независниот Синдикат на полицијата склучи договор за користење услуги и поволности со  Ресторан „КЕИФ“,. Договорот важи…

Писмено мислење до Владата за дополнителните мерки против КОВИД-19Активности

Писмено мислење до Владата за дополнителните мерки против КОВИД-19

Писмено мислење до Владата за дополнителните мерки против КОВИД-19. И се предлага на Владата да не ја прифати препораката на…

Независниот Синдикат на Полицијата со договор за соработка со КРОАЦИЈА ОсигурувањеАктивности

Независниот Синдикат на Полицијата со договор за соработка со КРОАЦИЈА Осигурување

Почитувани, Независниот Синдикат на Полицијата склучи договор за соработка со КРОАЦИЈА Осигурување. Договорот важи за сите членови на НСП. За…

Независниот Синдикат на Полицијата со склучен договор за соработка со А1 МакедонијаАктивности

Независниот Синдикат на Полицијата со склучен договор за соработка со А1 Македонија

Независниот синдикат на полицијата склучи договор за соработка со А1 Македонија, оператор за мобилни услуги после состанокот на 23.11.2021 год.…

Полициските синдикати со мирен протест во Битола за ослободителна пресуда за Гоце ПетковскиАктивности

Полициските синдикати со мирен протест во Битола за ослободителна пресуда за Гоце Петковски

По денешната јасна порака која денес беше испратена, апелациониот суд ќе мора сериозно да размисли за преиначување на пресудата!

Офицерски дом против донесена пресуда за УПС ГоцеАктивности

Офицерски дом против донесена пресуда за УПС Гоце

Јавна покана до Македонскиот полициски синдикат и Синдикатот на полиција на Македонија за заеднички настап и поддршка за колегата!