Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназадАктивности

Независниот Синдикат на Полицијата бара ВЕДНАШ да престане понижувањето на полицаецот кое се прави со години наназад

Од снимките и фотографиите пресудите сами драги колеги дали Вие а и сите ние заслужуваме подобро. Ќе застанеме тогаш кога…

Како НСП го прославува 1ви МајАктивности

Како НСП го прославува 1ви Мај

На координативната средба одржана на ден 29.04.17 год. на ниво на Гранските синдикати и синдикално организации во КСОМ- Конфедерацијата на…

СООПШТЕНИЕ: Неплатено ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ за вработените во МВРАктивности

СООПШТЕНИЕ: Неплатено ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ за вработените во МВР

Независниот Синдикат на Полицијата, во изминатите неколку дена, од страна на повеке десетици вработени во Министерството за Внатрешни работи а…

Соопштение – 400 приправници генерација 2015/2016 сеуште немаат решен статусАктивности

Соопштение – 400 приправници генерација 2015/2016 сеуште немаат решен статус

Независниот Синдикат на Полицијата денес 21.04.2017 година пред канцеларијата на НСП (лоцирана на 2кат од ГТЦ во Скопје) со почеток…

Доставено писмо до Министерот и репрезентативниот синдикат со Барање за промена на Колективниот договор на МВРАктивности

Доставено писмо до Министерот и репрезентативниот синдикат со Барање за промена на Колективниот договор на МВР

Соопшение за членовите на НСП и сите вработени во МВР на РМ. На ден 30.04.2017 година изминува важноста на постоечкиот…

Одржано првото редовно Годишно СобраниеАктивности

Одржано првото редовно Годишно Собрание

На ден 17.12.2016 година во хотел „Континентал“- Скопје, Независниот Синдикат на Полицијата го одржа првото редовно годишно Собрание а со…

НСП на 18 септември ќе го одржи второто вонредно собраниеАктивности

НСП на 18 септември ќе го одржи второто вонредно собрание

Независниот Синдикат на Полицијата на 18 септември 2016 со почеток во 10 часот ќе го одржи Второто Вонредно Собрание. Настанот…

Независниот синдикат на полицијата бара одговори од Mинистерот за внатрешни работи за акцијата „Којот“Активности

Независниот синдикат на полицијата бара одговори од Mинистерот за внатрешни работи за акцијата „Којот“

Независниот синдикат на полицијата бара од министерот за внатрешни работи да одговори дали во акцијата „Којот“ спроведена во јули оваа…

Независниот Синдикат на Полицијата повторно бара повисоки плати,надоместоци и осигурување. Овојпат побара подршка од Претседателот на РМ

Се обидоа со сите форми, но никој не ги слуша. Отидоа и до претседателот на државата, но и оттаму –…