Независниот синдикат на полицијата поднесе кривична пријава против началникот на СВР Струмица

Независниот синдикат на полицијата на ден 07.07.2016 година до Основното Јавно обвинителство во Струмица, поднесе кривична пријава против началникот на…

Независниот синдикат на полицијата бара исплата на надоместокот за годишен одморАктивности

Независниот синдикат на полицијата бара исплата на надоместокот за годишен одмор

Според претседателот на синдикатот, Гоце Делчев Тодев, до министерот за внатрешни работи е доставено известување во кое се опфатени неколкуте…

Претседателот Делчев гостин во дебатата на „Клик Плус“ на тема : „Нагли смени во МВР – Опасности и ризици“Активности

Претседателот Делчев гостин во дебатата на „Клик Плус“ на тема : „Нагли смени во МВР – Опасности и ризици“

  Во емисијата  „Клик Плус“ се дебатираше на тема „Нагли смени во МВР – Опасности и ризици“. На темата дебатираа…

Одржано првото вонредно собрание на НСПАктивности

Одржано првото вонредно собрание на НСП

На ден 27.05.2016 година во хотелот „Континентал“ во Скопје се одржа Вонредното собрание на НСП. Покрај запознавањето со претседателите на…

Делчев: Мора да се стави црта на се она што се случува години наназадАктивности

Делчев: Мора да се стави црта на се она што се случува години наназад

Четврти пат во контиуитет Независниот синдикат на полицијата е заедно со повелбата за сето она што се случува и се…

10 Mинути – Гоце Делчев Тодев 27.04.2016Активности

10 Mинути – Гоце Делчев Тодев 27.04.2016

Интевју на претседателот на НСП и презентирање на проблемите со кои се среќаваат проблемите во Министерството за внатрешни работи.

Протест на Независниот полициски синдикат, се бара промена на колективниот договорАктивности

Протест на Независниот полициски синдикат, се бара промена на колективниот договор

  Полицајците од граничните полициски станици Стрезимир, Маздрача, Танушевци и Гошинце на протест пред Министерството за внатрешни работи. Претседателот на…