Одржано првото редовно Годишно СобраниеАктивности

Одржано првото редовно Годишно Собрание

На ден 17.12.2016 година во хотел „Континентал“- Скопје, Независниот Синдикат на Полицијата го одржа првото редовно годишно Собрание а со…

НСП на 18 септември ќе го одржи второто вонредно собраниеАктивности

НСП на 18 септември ќе го одржи второто вонредно собрание

Независниот Синдикат на Полицијата на 18 септември 2016 со почеток во 10 часот ќе го одржи Второто Вонредно Собрание. Настанот…

Независниот синдикат на полицијата бара одговори од Mинистерот за внатрешни работи за акцијата „Којот“Активности

Независниот синдикат на полицијата бара одговори од Mинистерот за внатрешни работи за акцијата „Којот“

Независниот синдикат на полицијата бара од министерот за внатрешни работи да одговори дали во акцијата „Којот“ спроведена во јули оваа…

Независниот Синдикат на Полицијата повторно бара повисоки плати,надоместоци и осигурување. Овојпат побара подршка од Претседателот на РМ

Се обидоа со сите форми, но никој не ги слуша. Отидоа и до претседателот на државата, но и оттаму –…

Независниот синдикат на полицијата поднесе кривична пријава против началникот на СВР Струмица

Независниот синдикат на полицијата на ден 07.07.2016 година до Основното Јавно обвинителство во Струмица, поднесе кривична пријава против началникот на…

Независниот синдикат на полицијата бара исплата на надоместокот за годишен одморАктивности

Независниот синдикат на полицијата бара исплата на надоместокот за годишен одмор

Според претседателот на синдикатот, Гоце Делчев Тодев, до министерот за внатрешни работи е доставено известување во кое се опфатени неколкуте…

Претседателот Делчев гостин во дебатата на „Клик Плус“ на тема : „Нагли смени во МВР – Опасности и ризици“Активности

Претседателот Делчев гостин во дебатата на „Клик Плус“ на тема : „Нагли смени во МВР – Опасности и ризици“

  Во емисијата  „Клик Плус“ се дебатираше на тема „Нагли смени во МВР – Опасности и ризици“. На темата дебатираа…

Одржано првото вонредно собрание на НСПАктивности

Одржано првото вонредно собрание на НСП

На ден 27.05.2016 година во хотелот „Континентал“ во Скопје се одржа Вонредното собрание на НСП. Покрај запознавањето со претседателите на…

Делчев: Мора да се стави црта на се она што се случува години наназадАктивности

Делчев: Мора да се стави црта на се она што се случува години наназад

Четврти пат во контиуитет Независниот синдикат на полицијата е заедно со повелбата за сето она што се случува и се…