10 Mинути – Гоце Делчев Тодев 27.04.2016Активности

10 Mинути – Гоце Делчев Тодев 27.04.2016

Интевју на претседателот на НСП и презентирање на проблемите со кои се среќаваат проблемите во Министерството за внатрешни работи.

Протест на Независниот полициски синдикат, се бара промена на колективниот договорАктивности

Протест на Независниот полициски синдикат, се бара промена на колективниот договор

  Полицајците од граничните полициски станици Стрезимир, Маздрача, Танушевци и Гошинце на протест пред Министерството за внатрешни работи. Претседателот на…