Категорија: Активности

Избор на ,,Најдобар полицаец”

Независниот Синдикат на Полицијата, започнува со примена на договорите кои беа потпишани со општините за избор на ,,Најдобар полицаец”. Честитки за најуспешните и благодарност до општините кои се грижат и…

Протест за полициска правда

Поради се поголемата зачестеност на кривични пријави против полициски службеници на кои суспензијата од работните места се користи како репресивна мерка и целосно дискредитирање на личноста на полицаецот, се посилна…

Реализирана синдикална средба

РЕАЛИЗИРАНА Е СИНДИКАЛНА СРЕДБА И КООРДИНАЦИЈА за ИДНИТЕ НАСТАПИ И ДЕЛУВАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ на СИНДИКАЛНИТЕ ПОДРУЖНИЦИ кои СЕ ВО СОСТАВОТ на НСП РЦ за ГР Север.   ПРЕТСЕДАТЕЛОТ на КОМИСИЈАТА…

Средба помеѓу Независниот Синдикат на Полицијата и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски

Денеска остварив средба со претставници од Независниот синдикат на полицијата на која беше изразено задоволство од динамиката на активностите кои значат унапредување на условите за работа на полициските службеници. Притоа,…