Склучен договор помеѓу НСП и ТИМ 2000 ДООАктивности

Склучен договор помеѓу НСП и ТИМ 2000 ДОО

1. ТИМ 2000 ДОО, со седиште на ул.1519 бр.36, со ЕМБ: 5463513, ЕДБ: 4030000421406, и Ж-Ска 200001355335402 депонент на Стопанска…

Одржан состанок на иницијативата на Унијата на жени на НСПАктивности

Одржан состанок на иницијативата на Унијата на жени на НСП

На ден 19.92.2022 година во 16 часот, орджан е состанок на иницијатива на Унијата на жени на НСП. Секцијата на…

Жестока реакција на Независниот Полициски Синдикат за новиот законАктивности

Жестока реакција на Независниот Полициски Синдикат за новиот закон

Полицајците не сакаат да решаваат тестови за интегритет, да им ја проверуваат имотната состојба на секои три месеци, ниту пак…

Склучен договор со ,,Јован петрол оил” – РадовишАктивности

Склучен договор со ,,Јован петрол оил” – Радовиш

НСП склучи договор со ,,Јован петрол оил” од Радовиш со кој се одобрува директен поврат од 3 денари за секој…

Претседателот на НСП Гоце Делчев одржа средба со владини претставници во врска со Законот за Минималната плата во Р.С.МакедонијаАктивности

Претседателот на НСП Гоце Делчев одржа средба со владини претставници во врска со Законот за Минималната плата во Р.С.Македонија

Изминатиот период претседателот на Гранскиот Независен Синдикат на Полицијата Гоце Делчев одржа средба со владини претставници во врска со Законот…

Претседателот на НСП Струмица Миле Милески во името на НСП склучи договор со градоначалникот на општина Ново село, Ѓорѓе БожиновАктивности

Претседателот на НСП Струмица Миле Милески во името на НСП склучи договор со градоначалникот на општина Ново село, Ѓорѓе Божинов

Како продолжение на иницијативата ,,Најдобар полицаец во секоја општина”, денес претседателот на НСП Струмица Миле Милески во името на НСП…

Склучен договор со општина БосиловоАктивности

Склучен договор со општина Босилово

Склучен уште еден договор со општина Босилово која исто така од оваа година воведува избор за ,,Најдобар полицаец” и доделува…

Благодарница за особен придонес на Ѓокица ЃоргиевскиАктивности

Благодарница за особен придонес на Ѓокица Ѓоргиевски

Во името на Независниот синдикат на полицијата доделена е благодарница за особен придонес на Ѓокица Ѓоргиевски, кој од позиција на…

Постигнат договор со Општина ВелесАктивности

Постигнат договор со Општина Велес

На првата седница на претседателството во 2022 година која се одржа во Велес, на покана на НСП на седницата присуствуваа…

Дел од забелешките кои се пронајдени како негативности за работењето во полицијата од работењето со последниот колективен договор во МВРАктивности

Дел од забелешките кои се пронајдени како негативности за работењето во полицијата од работењето со последниот колективен договор во МВР

Самото тоа што за неколку месеци веќе неколку пати се менува колетивниот договор се потврдува тоа што НСП го зборуваше…